Locatie

De NK Veldloop voor ambtenaren wordt op woensdag 4 april 2018 gehouden bij Breepark te Breda. Breepark is het nieuwe vrijetijdsgebied aan de rand van Breda. Het is een bijzonder gebied waarin verschillende elementen samenkomen: congres- en vergaderzalen, een grote evenementenhal, diverse horecagelegenheden, megabioscoop Kinepolis, bowling, lasergame en escaperooms, sportwinkel Decathlon, outdoorterrein en een natuurgebied.

 Locatie Breepark

Historie

Vijftien jaar geleden al zijn de eerste plannen gemaakt voor de ontwikkeling van een leisure gebied. Toen nog in combinatie met de ‘Bavelse Berg’, de voormalige vuilstort aan de rand van Breda. Na heel veel wijzigingen en een jarenlang proces is Breepark nu een feit en zijn verschillende onderdelen ervan operationeel. De ‘Bavelse Berg’ is uit het plan geschrapt, het gebied is in totaal 44 hectare groot en loopt vanaf de snelweg tot net voor de berg. 

 

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

Breepark is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Kom je met de trein, reis dan naar station Breda. Vanaf het station rijdt bus 131 naar Breepark. Het gebied beschikt over een eigen bushalte. Binnen 10 minuten ben je vanaf Breepark op het Centraal Station Breda. Zorg ervoor dat je kort voor vertrek uw reis checkt via de NS Reisplanner en 9292.nl.  

Auto

Breepark is eenvoudig te bereiken en is direct gelegen aan de A27, nabij afslag 15 en ligt vanuit het noorden ten westen van de A27.  In het gehele gebied kan men gratis parkeren. Er zijn ruim 2000 parkeerplaatsen aanwezig, dus voldoende parkeergelegenheid.

Bus

Ook voor kleine en grotere bussen is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Neem op de A27 afslag 15 en volg de borden naar de juiste parkeerplaats.

 
Adres

Bavelseparklaan 7

4817 ZJ Breda

 

Plattegrond

 

 

Faciliteiten en voorzieningen 

Het gloednieuwe evenementencomplex Breepark is gastheer van de NK Veldloop Ambtenaren 2018. Breepark bevindt zich aan de Bavelseparklaan 7, 4817 ZX te Breda. In de hal van Breepark bevinden zich alle benodigde faciliteiten als kleedruimtes, toiletten, douches, massage, servicepunt , bagage drop-off etc. Je vindt ook een sponsorplein in de hal en er is de hele dag entertainment vanaf het podium waar ook de prijsuitreikingen plaatsvinden. In de evenementenhal staan op 4 april plattegronden zodat je alle faciliteiten goed kunt vinden.

Kleedruimtes en toiletten

In Breepark zijn kleedruimtes met douches aanwezig voor zowel dames als heren. Daarnaast zijn er toiletten in de hal en op het parcours.

Bagage drop-off

Alle deelnemers kunnen hun bagage kosteloos in bewaring geven bij de bagage drop-off. Deze is de gehele dag geopend tot 20.00 uur. Het achterlaten van tassen en andere spullen in kleedruimtes etc is op eigen risico.

Massage

Alle deelnemers kunnen voor of na het lopen een welverdiende massage krijgen. Er staat een heel team van sportmasseurs klaar om te spieren weer lekker los te kneden.

Muntgebruik/pinnen

Breepark beschikt over een geldautomaat. Deze vind je aan de buitenzijde van de evenementenhal van Breepark.

Eten en drinken in de evenementenhal koop je op 4 april met horecamunten, ook hiervoor kun je pinnen.

Roken

Roken is binnen niet toegestaan, buiten alleen op de hiervoor aangegeven plaatsen.

Fietsenstalling

De fietsenstalling vind je voor de hoofdingang van de evenementenhal. Deze stalling is niet beveiligd.

Muziek en foto’s

Gedurende de hele dag draaien dj’s leuke muziek. We sluiten de dag af met een bandoptreden. Daarnaast legt een fotoclub van de gemeente Breda alle activiteiten op deze dag vast. De foto’s zijn na afloop van het evenement gratis te downloaden via een link die wij bekend zullen maken via onze facebookpagina www.facebook.com/nkveldloop 

De buren van Breepark

Naast Breepark is een grote winkel van Decathlon, één van onze sponsoren, gevestigd. Ben je dus iets vergeten of wil je jouw sportoutfit nog uitbreiden, je loopt zo bij Decathlon binnen, of bij hun stand in de evenementenhal. En heb je na afloop van het evenement zin om samen met jouw team nog te eten of een filmpje te pakken, de grote bioscoop Kinepolis bevindt zich ook naast Breepark. Ook Vier Hoog Breda (bowling, lasergame en escaperooms) bevindt zich op hetzelfde terrein. En dit alles in combinatie met diverse horecagelegenheden: 5th Avenue, McDonald’s en de restaurants Vandaag en Happy Italy.