Parcours

Het nieuwe vrijetijdsgebied Breepark is het decor voor de 31e editie van de NK Veldloop voor ambtenaren. Vanuit de nieuwe evenementenhal wordt het startschot gegeven en gaat het parcours over de Bavelse Berg om vervolgen weer in de evenementenhal te finishen. De exacte route wordt op een later tijdstip op deze pagina bekend gemaakt.

Afstanden 

Het parcours bestaat uit twee ronden. Een kleine ronde van 3 km en een grote ronde van 6 km. De 6 kilometer veldloop bestaat uit een ronde van 6 km. De 9 kilometer veldloop bestaat uit een ronde van 3 km en een ronde van 6 km en de 12 kilometer veldloop bestaat uit twee ronden van 6 km.

Concept parcours: Parcours

Definitief parcours:

Klik hier voor het parcours van de 6 km

Klik hier voor het parcours van de 9 km

Klik hier voor het parcours van de 12 km

 

Ondergrond

Het grootste deel van het parcours is onverhard, maar start en finish zijn indoor. Het dragen van spikes is hierdoor niet toegestaan.

Weersomstandigheden

Het parcours is onder alle weersomstandigheden te belopen. Op enkele plaatsen kan het bij natte omstandigheden glad zijn.

Drankposten

Op het parcours is 1 drankpost aanwezig, halverwege het parcours waar alle routes langs komen. Na de finish is er ook een drankpost..

EHBO

Op het parcours is EHBO aanwezig. Op de plattegrond van het parcours staan de EHBO-posten aangegeven.